tiistai 13. lokakuuta 2009

Itsenäisyyspäivän leijonakakku

Itsenäisyyspäivää juhlitaan arvokkaasti hiljentymällä koteihin.
Annamme vinkin juhlakakun koristeluun. Täytteisiin suosittelemme puhtaita, talveen sopivia luonnon makuja; mustikkaa, lakkaa, karpaloa tai puolukkaa mutta jätämme Sinulle vapaat kädet täytteisiin sekä kakun muuhun koristeluun.

Valmista silikonimuotilla valkoisesta sokerimassasta leijonia koristamaan juhlakakkua.

Paina valkoinen sokerimassa tomusokerilla jauhotettuun silikonimuottiin kevyesti sormilla. Vinkki! Katso käyttöohjevideomme silikonimuottien käytöstä!


Leikkaa esim. raapalla ylimääräinen massa pois muotista. Pullauta koriste ulos muotista.

Töpsöttele tuuhealla siveltimellä kullan sävyistä kristallipulveria leijonan pinnalle. Kullan sävyjä valikoimassamme on useita, joten valitse kattaukseesi sopivin sävy!
Asettele leijona-koristeet juhlakakun pinnalle ja nauti läheisiesi seurassa suussa sulavasta kakusta!

1 kommentti:

  1. Nämä ovat kyllä tosi makeita! ja niin nopeita tehdäkin silikonimuoteilla.

    VastaaPoista