perjantai 26. joulukuuta 2014

Uuden vuoden juhlat


Uuden vuoden juhlat voi järjestää perinteiseen tyyliin ja sävyyn tai sitten jonkin teeman mukaisesti. Itse ajattelin päätyä tuttuun musta-valko-hopea-kulta sekoitukseen. Nuo sävyt tulevat automaattisesti mieleen uudesta vuodesta.

Tässä yksi idea popseista, joita voisi aattoiltaan tehdä. Koristeiksi sopii helpot hevosenkengät, valmiit sokeritähdet ja nonparellit.

Uuden vuoden-popsit 12kpl
1 pötkö Dominoja
2rkl tuorejuustoa
 
koristeeksi:
nonparellit
hevosenkengät
 
 
Valmista ensin pienet hevosenkengät kukka- ja muotoilumassasta. Pyörittele ohut massapötkö ja leikkaa siitä noin 3cm pitkiä paloja. Muotoile pala hevosenkengän muotoon ja paina kevyesti sormella tasaiseksi. Paina vielä muotoilutyövälineellä jäljet kenkään. Anna kuivua hetki ja maalaa sitten hevosenkengät hopeamaalilla
 
Murskaa dominot kulhossa tasaiseksi seokseksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita massaksi. Pyörittele 12 saman kokoista palloa ja muotoile sitten kananmunan muotoiseksi. Sulata muutama nappi suklaata ja kasta tikkaritikun pää sulaan seokseen ennen keksipalloon työntämistä. Laita pallot tikkuineen jääkaappiin kovettumaan noin 30 minuutiksi. Sulata loput suklaanapit ja kasta pallot yksitellen sulassa suklaamassassa.  Koristele samantien. Anna sitten jähmettyä jääkaapissa vielä noin tunnin verran ennen tarjoilua.
 
Ihastuttavat Merimerin sekä yksiväriset kattaustarvikkeet löydät täältä.
Pompomit ja muut koristelutarvikkeet löytyvät täältä.
 
 
 
Honeycomb ja pompom koristeilla saat helposti juhlatilan näyttäväksi. 
Vinkki! Tulosta netistä erilaisia kellojen kuvia. Ne sopivat koristeeksi niin seinään kuin pöytäänkin.
 
Hauska, valmis juhlasetti on tässä alla. Siihen kuuluu viirinauha, serpentiiniä, confettia, juomapillejä sekä asusterekvisiittaa.

Myymälöistämme löytyy myös foliopalloja uuteen vuoteen. Saat ne meiltä suoraan täytettynä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti