perjantai 23. marraskuuta 2012

Talvinen kuusi-kakku


Tässä muutama idea ja koristeluvinkki talviseen kakkuun.
Kakkuun tarvittiin:
500g navy blue sokerimassaa
n.200g valkoista sokerimassaa
valkoista glitteriä
elintarvikeliimaa
kuusi-muotteja
hopeista koristejauhetta tai efektisävyä

Kakun reunaan saa upeat 3d-kuuset ihan tavallista kuusi-muottia käyttämällä.
Ota ensin kaulitusta sokerimassalevystä kuuset, jotka liimaat suoraan kakun reunaan haluamasi välein. Seuraavat kuuset halkaistaan kevyesti, ei ihan irti ja liimataan puoliskot yhteen. Sen jälkeen ne liimataan kakun reunassa olevaan kuuseen.

Kakun päälle saat tehtyä saksien avulla kauniit ja yksilölliset kuuset. Pyörittele sokerimassa kartion malliseksi ja leikkaa saksien kärjillä ylhäältä alaspäin pieniä vakoja. Anna hetken aikaa kuivua ennen siirtämistä, jotta "oksat" eivät painu kasaan. Koristele koristelujauheella tai efektisävyllä ja liimaa kakun pintaan kiinni.
Viimeistele kakku Wiltonin ripoteltavalla valkoisella koristeluglitterillä.



Vinkki! Tämä kakku sopii itsenäisyyspäivän kahvipöytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti