keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kinkku-fetapasteijat

Pikkujoulukausi on parhaillaan käynnissä ja nämä pasteijat viedään käsistä!

Kinkku-fetapasteijat:
  • valmista voitaikinaa
  • kinkkua (Ohuen ohutta herkkupalvikinkkua tai joulukinkun rippeet) pikku paloiksi viipaloituna
  • fetajuustoa murustettuna
  • mustapippuria
  • hunaja-samppanjasinappia

Anna voitaikinalevyjen sulaa pakkauksen ohjeen mukaisesti ja leikkaa yksi levy kahdeksi palaksi.
Sivele teelusikalla hieman hunaja-samppanjasinappia levyn toiselle puolelle, kolmion muotoiselle alustalle.
Nosta päälle kinkkupaloja, murustettua fetaa sekä pyöräytä pippurimyllystä hieman mustapippuria pinnalle.

Sivele sudilla kolmion reunat vedellä, taita toinen puoli päälle ja pistele haarukalla reunat kiinni.
Leikkaa yhdestä voitaikinapalasta pienellä sydän-muotilla koristeet pasteijan pinnalle.
Voitele kananmunalla ja paista noin 200 asteessa kunnen pinta saa väriä.


Pikkupasteijat ovat ihania suolapaloja jopa aattoiltana ja aaton kinkun jämät voi myös hyvin hyödyntää näihin pasteijoihin ja tarjoilla vaikka uuden vuoden iltana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti