maanantai 3. joulukuuta 2012

Suomi-popsit

 
Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!
 
 
Suomi-popsit
 
n.150g vaaleita keksejä esim. murokeksejä
2rkl vaniljatuorejuustoa
1rkl mustikkasosetta
 
kuorrutukseen:
150g valkoista simply meltsiä
1-2rkl Criscoa
 
sinisiä konvehtivuokia
hopeisia nonparelleja
 
Murskaa keksit hienoksi muruksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto sekä mustikkasose. Pyörittele seoksesta pieniä palloja, halkaisija noin 2cm. Laita pallot hetkeksi jääkaappiin.
Sulata muutama nappi simply meltsiä ja kasta tikkaritikkujen pää sulaan massaan ennen kuin työnnät sen keksipalloon. Tikuta kaikki popsit ja laita jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
Sulata loput simply meltsit ja kasta popsit yksitellen sulaan massaan. Laita konvehtivuokaan ja koristele samantien nonparelleilla.
Voit koristella tikun kauniilla silkkinauharusetilla.

1 kommentti: