perjantai 4. joulukuuta 2009

Suomi-kakku

Itsenäisyyspäivä on meille arvokas juhlapäivä.
Upea kakku kruunaa Itsenäisyyspäivän illallisen.

Kakkuun voit valita omat suosikkitäytteesi! Kokeile vaikka valkosuklaa- ja mustikkamousseja väliin. Näiden moussejen sävyt sointuvat kauniisti Suomi-kakkuun.

Päällystimme kakun valkoisella sokerimassalla ja otimme isolla Suomi-muotilla sinisestä sokerimassasta kuvion kakun pinnalle. Kakun ympärille punoimme kauniin sini-valkoisen nauhan sokerimassasta.

Jos halua, voit vielä suihkauttaa helmiäs spraytä antamaan hieman kimalletta kakun pinnalle.

Yksinkertaista ja klassisen kaunista.

Ehdit noutaa nämä tarvikkeet lauantaina Tuusulan tai Espoon myymälöistä, palvelemme Sinua klo 10-14!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti