maanantai 30. marraskuuta 2009

Joulukalenterin 1. luukku on auki!

Viime vuonna suuren suosion saanut joulukalenterimme avautuu jälleen. On aika avata ensimmäinen luukku!

Ensimmäisetä luukusta paljastuu ihana etu;


suloisen talvinen Hello Kitty kakkukuva nyt 2,00 € (norm. hinta 6,90 €)!

Joulukalenteritarjous on voimassa vain verkkokaupassa ja vain tänään!

Confetin joulukalenterissa on luvassa huikeita alennuksia, tuotteita kaupan päälle sekä muita yllätysetuja; mm. postimaksuton päivä! Kannattaa siis avata joka päivä joulukalenterimme luukku!

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Hyvää ensimmäistä adventtia!

Confetti toivottaa oikein tunnelmallista ensimmäistä adventtisunnnuntaita!

Kaikkien tämän bloggauksen kommentoijien kesken arvomme ihanan jouluisen tuotepaketin, jätä kommenttisi klo 24.00 mennessä tänään.
Myös tämän joulun ehdoton muottihitti on lumihiutale! Saimme runsaan määrän täydennyksiä lumihiutalemuotteihin - tilaa pian omasi niin ehdit leipomaan kauniita pipareita Itsenäisyyspäiväksi.

torstai 26. marraskuuta 2009

Tervetuloa tunnelmalliseen Joulublogiimme!

Tervetuloa hakemaan ideoita, vinkkejä, tuoksuja ja joulun tunnelmaa Confetin ihanasta Joulublogista!
Viime jouluna sivuillamme vilahti tämä ihana muffinikuva ja tämän koristelun onnistut loihtimaan ihanalla isolla jääkristallimuotilla, sokerimassalla (tässä värjätty pastaväreillä) sekä ihanilla lumihiutale-koristelumuoteilla (tulossa pian!)

Täydennämme Joulublogia lähes päivittäin aina Uuteen vuoteen saakka, joten lisääthän joulublogimme suosikkeihisi!

Adventtisunnuntaisin arvomme ihastuttavan tuotepaketin sen päivän kommentoijien kesken, joten muista myös kommentoida - onnetar voi suosia juuri Sinua ihanan runsaalla tuotepaketilla!

Ja mikä parasta - joulukalenteri ei ole vain ihanien lapsiemme joulun odotusta vaan haluamme, että myös Sinäkin saat nauttia. Confetin joulukalenterissa (vain verkkokaupassa) on luvassa huikeita tarjouksia, yllätyksiä sekä ihania etuja. Viime vuoden tapaan luvassa on myös yllätys-etu, joten kannattaa kurkkia verkkokauppamme sivuille joka päivä!

Sokerimassalla kakun kuorrutus

Uuden vuoden juhlakakun pinnalle sopii ihana tähtikoristeltu sokerimassakuorrutus.
Kaulitse sokerimassa levyksi ja levitä sen pinnalle kuvioalusta. Kierritä kaulimella kevyesti kuvioalustan päältä, jotta kuvio tarttuu sokerimassan pintaan.

Nosta sokerimassalevy kakun pinnalle ja tasoittele kauniisti kakun pinnoille.

Kakku on erittäin näyttävä ihan sellaisenaan mutta voit suihkauttaa kakun pinnalle kimallespraytä (vain noutomyynti, tuotetta ei saa postittaa ilman VAK-merkintää Suomessa!) tai ripottele pinnalle glitteriä.